Doe je mee, voor de toekomst van onze boerderijen?

Geplaatst 17 apr. 2014 10:05 door Admin Stichting Sallands Erfgoed   [ 17 apr. 2014 10:13 bijgewerkt ]
Stichting Sallands Erfgoed is op zoek naar enkele enthousiaste Sallanders die mee willen werken aan de ontwikkeling van Salland.

Het doel
De Stichting Sallands Erfgoed is opgericht om het streekeigen landschap van Salland met alle kenmerkende boerenerven te behouden en te stimuleren. We ondersteunen mensen die zich inzetten voor het behoud van Sallands Erfgoed en met name van boerderijen en erven van voor 1940.

Wie zoeken we?
Stichting Sallands Erfgoed ho
opt een zo goed mogelijke afspiegeling van de Sallandse bevolking te zijn. We zijn niet van eindeloos vergaderen, maar van concrete initiatieven oppakken en realiseren. Een praktische aanpak en een prettige sfeer kenmerken onze werkwijze.

Wat is je profiel?
We zijn op zoek naar enkele enthousiaste bewoners van het Sallandse platteland, die affiniteit hebben met één van de volgende thema’s:
  • Bouwkundige kennis & architectuur
  • Gemeentelijk en/of provinciaal beleid
  • Communicatie & PR (zoals social media, website en nieuwsbrieven)
  • Secretariaat
Je kunt zo veel tijd aan de stichting besteden als je zelf wilt. Je hebt in ieder geval gemiddeld een paar uur per week beschikbaar om goed mee te kunnen draaien.

Wie zijn we?
Jonge mensen met hart voor Salland. Het bestuur telt mensen uit de historische wereld, de bouw, de agrarische sector en andere bewoners van het Sallandse land.

Het aanbod
Stichting Sallands Erfgoed draait volledig op vrijwilligers. Wel is er een reis- en onkostenvergoeding.

Reageren?

Voldoe je op een bepaalde manier aan het profiel? Vind je het leuk om in een jong en enthousiast team mee te werken aan de toekomst van het Sallandse platteland? Meld je dan nu aan! Stuur een
e-mail naar
info@stichtingsallandserfgoed.nl waarin je je motivatie en je eigen achtergrond beschrijft. Als je eerst meer informatie wilt, vragen we je ons ook te mailen. We nemen dan contact met je op.