Vacature bestuurslid

Geplaatst 17 apr. 2015 03:02 door Admin Stichting Sallands Erfgoed   [ 24 aug. 2015 06:41 bijgewerkt ]

Versterking in het bestuur

We zijn blij te kunnen melden dat we versterking hebben gekregen van Rosa Kiekebosch-Wigink en Gerard Herder. We zien het als een goede aanvulling. Rosa heeft, naast haar praktijk als LifeCoach & Rouwbegeleider, ervaring in het werk als secretaresse en heeft de functie van secretaris op zich genomen. Gerard is vastgoed – en gebiedsmanager / ontwikkelaar. Hij heeft een eigen bureau op het gebied van vastgoed advies. Hiermee hebben we dus iemand binnengehaald met verstand van bouwkundige zaken, waarmee we onze kennis proberen te waarborgen.

We zijn nog op zoek naar een bestuurslid PR & Marketing, dus mocht u interesse hebben dan graag aanmelden via info@stichtingsallandserfgoed.nl